#StayHome - Gratis verzending binnen België, afhaling momenteel niet mogelijk.

Over lfj-creations

Hoi. Ik ben Falke, iemand die altijd positief in het leven staat. Altijd zoekend naar mogelijkheden en nieuwe uitdagingen met het nodige enthousiasme, maar soms ook met een klein hart. Ik wil steeds op zoek gaan naar iets nieuws om te kunnen groeien, het ontdekken en creëren van wie ik ben. Lfj-creations is voor mij dan ook een plek van creatie. En ik wil jou helpen om verder te ontdekken, om te creëren.

Create for yourself

Iedereen zit natuurlijk net iets anders in elkaar. En iedereen heeft ook niet elke dag hetzelfde humeur. Daarom ga ik voor unieke juwelen. Juwelen die ik maar 1 keer maak. Om net dat te accentueren waar jij voor staat.
Maar ook omdat iedereen anders in elkaar zit, wil ik dat kunnen bieden waar jij je goed bij voelt. Om ergens bij te kunnen horen. Al is het misschien dat andere kleurtje ;)

Create for your friends

Al is het die ene beste vriend, of is het je hele kliek. Samen een tattoo zetten is zo drastisch. Samen hetzelfde soort juweel is dan toch perfect? Ook tussen jullie zijn er natuurlijk verschillen. Je kan dus kiezen voor hetzelfde juweel, of net een kleine variant ervan. Vinden jullie toch niet wat jullie vriendschap juist omschrijft? Ik ben er om samen met jullie te ontdekken en te creëren.

Create for someone special

Je mag jezelf in de watten leggen. Dat is zelfs heel belangrijk. Maar af en toe verrassen we ook graag iemand anders. En daarvoor creëren we graag iets speciaal. Samen met jou ga ik op zoek naar wat de ander aanspreekt waardoor een juweel iets heel persoonlijk kan zijn.

Create something new

Ik blijf steeds op zoek. Om steeds opnieuw te kunnen creëren. De collecties zullen daarom ook weer keer op keer veranderen. Zoals we allemaal wel blijven veranderen.